Pompoensoep met appel en gember

Heerlijke eenvoudige pompoensoep. Het recept vind je hier.

Venkel-sinaas-salade

Een fris-fruitige combinatie waarbij de typische venkelsmaak een beetje naar de achtergrond gedrongen wordt. Lekker met wat munt, krulsla of winterpostelein. Serveren in individuele cocktailglaasjes, als aperitiefhapje of voorgerecht. Klik hier voor het recept.

Knolselderschijfje met kerrie, kaas en evt. appel

Origineel verrassend gerechtje dat je kan serveren bij het aperitief, alsook bij het voorgerecht, maar ook als bijgerecht bij het hoofdgerecht. Ontdek hier het recept.

 

Gekarameliseerde witloof

Ontdek hoe je op een heel eenvoudige manier gestoofd witloof een fantastische touch kan geven.  De zoete smaak van de agave en het zure van de balsamico-azijn, vermengd met het bittere van het witloof, zijn een streling voor de tong. Ontdek hier het recept.

 

KROKANT BLADERDEEGJE MET PEER, KANEEL EN EEN BOLLETJE IJS

 

Eenvoudig, licht en zo lekker! Bij voorkeur te serveren met een lekkere kop koffie of thee.