Wie zich goed in zijn vel voelt, presteert beter. Da’s bewezen! Investeer dus in de gezondheid van je werknemers. Door hen wekelijks te trakteren op een fruitmand bijvoorbeeld. De fruitmanden van de Stadsboederij zijn supervers, van topkwaliteit en bovendien 100% fiscaal aftrekbaar.

Ja, ik wil ook fruit op het werk

Wat onze klanten van onze pakketten vinden:

Beste,

Enkele jaren terug zijn we veranderd van fruitleverancier voor ons bedrijf om volgende redenen:

  • We kopen liever lokaal wat goed is voor het milieu. Onze vorige leverancier kwam van ver waardoor het fruit regelmatig beschadigd was.
  • We vinden het ook leuk dat we een mooi assortiment aangeboden krijgen in bio-kwaliteit.
  • En ons pakket wordt in de mate van het mogelijke aangepast aan onze behoefte.

Het is leuk samenwerken met Stadsboerderij Kortrijk.

Groeten Micha

ROFCO BVBA


Elke maandag kijken we uit naar ons (bio)fruitpakket op het werk. Mijn collega’s en ikzelf hebben allemaal deugd van die gezonde tussendoortjes. Het fruit is altijd lekker vers, soms verrassend en vaak veelzijdig. Ook de noten en gedroogde vruchten worden gesmaakt. En elke keer opnieuw krijgen we bij de levering er een mooie glimlach bovenop! Wij zijn fan.
Maarten Bellemans, Argenta Zwevegem

We hechten veel belang aan gezonde, gevarieerde voeding en geven daarbij ook de voorkeur aan lokale producten, liefst met gekende biologische herkomst. Dit is een idealisme, maar niet altijd praktisch te regelen. Daarvoor is de stadsboerderij voor ons de ideale oplossing, met dank aan hun flexibiliteit om dit aan huis te leveren. We worden dan ook wekelijks ‘verrast’ met een verse variatie aan fruit, noten, granen, zaden als gezond tussendoortje op het werk, zonder keuzestress, want het aanbod bevat naast de klassiekers telkens wel een uniek assortiment. We hebben ook de fruitsappen leren kennen, de appel-rode biet is een echte aanrader! 
We zijn blij dat we op deze manier eens onze dankbaarheid kunnen  tonen, want voor ons is dit echt een superservice! En de vriendelijkheid waarmee deze elke week opnieuw afgeleverd wordt, is zeker een pluspunt!
Vriendelijke groeten,
 
Els en Bert
Apotheek Ide-Dewaele

ONZE FRUITMANDEN

Het fruit dat we jou wekelijks serveren wordt zo lokaal mogelijk aangekocht en dit steeds aan een eerlijke verloning voor de producent.

Fruitpakket Klein
voor 4 – 6 personen

€20 per fruitpakket

Fruitpakket Medium
voor 7 – 10 personen

€26 per fruitpakket

Fruitpakket Juicy
voor 4 – 6 personen

€24 per fruitpakket

Fruitpakket Groot
voor 12 – 15 personen

€31 per fruitpakket

Speciale wensen? Wij stellen met veel plezier een pakket samen op maat van uw bedrijf. Abonnementen zijn permanent, maar kunnen eender wanneer aangepast of stopgezet worden, zonder verdere verplichtingen.

Bestel nu jouw eerste fruitmand

HOE WERKT HET?

Nieuwe klant? Lees hier hoe we te werk gaan om jouw eerste fruitmand te leveren.

Stap 1

Vul het contactformulier in met de gegevens van jouw bedrijf.

Stap 2

Olivier van de Stadsboerderij belt jou op om verder af te spreken.

Stap 3

Jouw eerste fruitmand wordt standaard geleverd op maandag of dinsdag.

CONTACTFORMULIER