Wie wil kan uiteraard instappen in ons lokaal verhaal. Uw financiële en creatieve inbreng is voor ons van groot belang. Klanten, coöperanten maken onze droom mogelijk.

We willen in 2017 een versnelling hoger schakelen.

Met een nieuwe winkel in Heule. We zullen er deel uitmaken van het Muster-project op de voormalige site De Meestere. Muster groepeert een 40-tal jonge starters en wordt ‘een creatief dorp waar samenkomen en creëren de goesting stimuleert om te ondernemen’ (muster.be).
Onze winkel zal open zijn van dinsdag tot en met zaterdag.
Vanuit die locatie geven we ook vorm aan onze andere activiteiten. In onze professionele keuken kunnen we alles voorbereiden voor de evenementen of workshops.
Meer info vind je via deze link: https://www.winwinner.be/kmo/stadsboerderij-kortrijk

161018_stadsboerderij_f07_055

Een aandeel van Stadsboerderij Kortrijk CVBA kost 125€. Het bedrag van aankoop kan u trouwens inbrengen in uw personenbelasting, u krijgt hierop een fiscaal voordeel van 45%, onder volgende voorwaarden:  http://www.vlaio.be/maatregel/tax-shelter-voor-startende-ondernemingen

 

Stadsboerderij_ThierryBeaucarne-40

We zijn alvast met meer dan 120 coöperanten die 85.000 euro samen brachten.

Als coöperatie staan we sterker en creëren we samen een markt voor de boer en krijgt de de consument toegang tot gezonde en authentieke voeding. We winnen aan veerkracht, informeren, sensibiliseren en werken samen aan gemeenschapsvorming.

Stuur uw e-mail naar olivier@stadsboerderijkortrijk.be  voor meer info.