Wie wil kan uiteraard instappen in ons lokaal verhaal. Uw financiële en creatieve inbreng is voor ons van groot belang. Klanten, coöperanten maken onze droom mogelijk.

We willen in 2018 verder investeren in een duurzaam Kortrijk.

Met een nieuwe winkel in Heule. We zullen er deel uitmaken van het Muster-project op de voormalige site De Meestere. Muster groepeert een 40-tal jonge starters en wordt ‘een creatief dorp waar samenkomen en creëren de goesting stimuleert om te ondernemen’ (muster.be).
Onze winkel zal open zijn op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.
Vanuit die locatie geven we ook vorm aan onze andere activiteiten. In de toekomst willen we een professionele keuken van waaruit we alles kunnen voorbereiden voor evenementen of workshops.

161018_stadsboerderij_f07_055

Een aandeel van Stadsboerderij Kortrijk CVBA kost 125€. Het bedrag van aankoop kan u trouwens (tot maart 2018) inbrengen in uw personenbelasting, u krijgt hierop een fiscaal voordeel van 45%, onder volgende voorwaarden:  http://www.vlaio.be/maatregel/tax-shelter-voor-startende-ondernemingen

 

Stadsboerderij_ThierryBeaucarne-40

We zijn alvast met meer dan 136 coöperanten die 120.000 euro samen brachten.

Als coöperatie staan we sterker en creëren we samen een markt voor de boer en krijgt de de consument toegang tot gezonde en authentieke voeding. We winnen aan veerkracht, informeren, sensibiliseren en werken samen aan gemeenschapsvorming.

Stuur uw e-mail naar olivier@stadsboerderijkortrijk.be  voor meer info.